Verstopping Hoofddorp

Binnen en rondom onze woning lopen tal van belangrijke leidingen. Dagelijks gebruiken we tientallen liters water en deze moeten op een juiste manier worden afgevoerd. Krijgt u echter te maken met een verstopping, dan loopt het water niet meer goed weg. Dit kan het geval zijn in de keuken, het toilet of de douche. Vervelend, want hierdoor krijgt u vermoedelijk te maken met lekkage en dus vochtschade en kunt u onderdelen van het sanitair niet meer gebruiken. Bij een verstopping in Hoofddorp kunt u Installatiebedrijf Vosse B.V. inschakelen.

Verstopping Hoofddorp oorzaken

De essentiële functie van onze afvoeren en riolering is doorgaans onderbelicht; u gaat het pas waarderen op het momenten dat er zich problemen voordoen. Een verstopping in de afvoer of riolering kan overal vandaan komen. Ook de mogelijke oorzaken van een verstopte afvoer zijn divers:

  • Keuken: vette etensresten of wasmiddelen
  • Toilet: (te)veel toiletpapier, tampons, haren
  • Douche: haren en shampooresten
  • Regenpijp: bladeren, aangegroeid mos

Wij zijn gespecialiseerd in het verhelpen van verstoppingen. De leiding wordt bij ons schoongefreesd of onder hoge druk van water vrijgemaakt. Op zoek naar een ontstoppingsbedrijf in Hoofddorp? Wij helpen u graag.

Verstopping Hoofddorp werkzaamheden

Installatiebedrijf Vosse B.V. is thuis in meerdere disciplines en werkzaamheden. Van uw sanitair tot riolering en van installatie tot reparatie: onze vakmensen staan voor u klaar. Wij realiseren voor u het gewenste resultaat, waarbij uw wensen over de invulling van het sanitair bepalend zijn. Wilt u het toilet renoveren, een douche aansluiten of een wasbak installeren? Wij gaan voor u aan de slag. Zo kennen we naast het verhelpen van een verstopping diverse andere werkzaamheden.

Wilt u een afspraak maken om een verstopping in Hoofddorp effectief op te lossen? Bel ons dan op 023 - 205 35 15 en we komen zo snel mogelijk bij u langs.