Een lekkage in uw verwarming?

Het leidingstelsel in en rondom uw woning is een complex geheel van leidingen. Ook uw verwarmingssysteem bestaat uit meerdere buizen die de toe- en afvoer van water regelen. Doordat het stelsel van alle toe- en afvoerleidingen zo complex is, is de kans op problemen niet uitgesloten. Veelvoorkomende problemen met betrekking tot leidingwerk zijn lekkages. Ook uw verwarming kan getroffen worden door lekkage. De ketel of de radiator gaat water lekken. Een lekkende verwarming is vaak niet direct op te merken. Het verwarmingswater sijpelt geleidelijk uit het toestel. Symptomen van lekkage zijn een krommende of verkleurde vloer. Na verloop van tijd merkt u de schade van een lek in uw verwarming.

Laat uw verwarmingslekkage niet zover komen. Onze vakmannen uit de omgeving Hoofddorp traceren het lek in de verwarming nauwkeurig. Door de oorzaak te achterhalen brengen wij u sneller naar de oplossing. Onze professionals dichten de lekkage effectief. Naast het repareren van uw verwarmingssysteem verzorgt Installatiebedrijf Vosse B.V. alle werkzaamheden op het gebied van uw centrale verwarming, zoals onderhoud. Met goed onderhoud verlengt u de levensduur van de warmtebron en loopt u minder kans op lekkages.

Een compleet pakket aan service

In de regio Hoofddorp staan we tot uw dienst met uiteenlopende services in sanitair, leidingwerk, daken en CV. Wilt u informatie over CV-ketels? Telefonisch kunt u ook om advies vragen. Wij verzorgen de installatie, reparatie en het onderhoud van allerhande klussen. Is er spoed bij uw taken? Onze 24 uursservice bij calamiteiten is dag en nacht bereikbaar in Hoofddorp, ook in weekenden en op feestdagen. Neem vrijblijvend contact op.