Wij verhelpen uw kelderlekkage

Heeft u last van vocht in uw kelder? Wellicht heeft u te kampen met een lekkage in uw kelder. Meestal merkt u de lekkage niet meteen op; u komt immers niet zo vaak in uw kelder. Na een regenbui staat uw kelder blank van het hemelwater en er hangt een vochtige en schimmelachtige geur. veelvoorkomende oorzaken van een lekkage in de kelder zijn:

  • Poreuze kelderwanden
  • Slechte ventilatie
  • Constructiefouten of slijtage

De schade die een kelderlekkage aanricht beperkt zich uiteindelijk niet alleen tot deze ruimte maar kan zich ook gaan verspreiden naar uw leefruimten. Zorg dat uw kelderlekkage niet zover komt en zet onze vakmannen uit Hoofddorp in. De professionals van ons bedrijf hebben expertise in het verhelpen van lekkages. Ze sporen de oorzaak nauwkeurig op en komen met passende oplossingen.

Veelzijdig in klussen

Voor al uw installatie-, onderhouds- en reparatieklussen in Hoofddorp schakelt u Installatiebedrijf Vosse B.V. in. Wilt u telefonisch advies over een ketel of andere diensten? Dat is tevens mogelijk. Bij spoed is de 24 uursservice dag en nacht bereikbaar, in weekenden en op feestdagen. U bent altijd verzekerd van een professional die calamiteiten de baas is. Neem vrijblijvend contact met ons op.