Installatiebedrijf Hoofddorp

Bent u op zoek naar een professioneel installatiebedrijf uit Hoofddorp? Installatiebedrijf Vosse B.V. is een begrip in de regio. Voor de installatie van al uw sanitaire voorzieningen in huis bent u bij ons aan het juiste adres. Met onze ervaring en expertise zorgen we voor een compleet pakket van installatie en afwerking. Wat kunnen wij als installatiebedrijf nog meer voor u betekenen?

Installatiebedrijf sanitair in Hoofddorp

Wij verzorgen totaaloplossingen in sanitair plaatsen. Wilt u bijvoorbeeld een nieuw toilet laten installeren, dan beschikken we over veelzijdige mogelijkheden in type en plaatsing. Maar ook voor kleinere klussen als het vernieuwen van een mengkraan of het vervangen van de vlotter van het toilet bent u bij ons op de goede plek. Installatie, onderhoud, renovatie en reparatie is bij ons in goede handen. Kies voor kwaliteit in:

  • Alles rondom de badkamer: leidingwerk, sanitair en meer
  • Toilet reparatie, renovatie of plaatsing
  • Afwerking van leidingwerk in diverse ruimtes

Voor al uw loodgieterswerkzaamheden in Hoofddorp maakt u gebruik van Installatiebedrijf Vosse B.V..

Installatiebedrijf: uitstekende service, perfecte kwaliteit

Klantgerichtheid, kwaliteit en goede dienstverlening staan bij ons hoog aangeschreven. Onze vakmannen zijn expert in installatietechniek. Middels hoogwaardige apparatuur en de beste onderdelen zorgen we voor het optimale resultaat bij installatie en meer. We gaan voor de meest geschikte oplossing voor iedere specifieke situatie. Onze professionals overleggen met u over uw wensen en gaan samen met u de mogelijkheden na.

Tevens kunt u met uw vragen bij ons terecht voor telefonisch advies. Ervaart u overlast door een lekkage of wilt u een onderdeel van het sanitair laten vervangen? Doe een beroep op onze 24 uursservice bij spoed. Voor meer informatie of het maken van een afspraak neemt u telefonisch of digitaal contact met ons op.