Lekkage gasleiding Hoofddorp

Ruikt u een gaslucht in huis? Dat is geen goed teken. Doorgaans heeft u dan te maken met een lekkage in de gasleiding. Dit hoeft geen direct gevaar op te leveren, maar het is hoe dan ook aan te raden een loodgieter in te schakelen in deze situatie. In de regio Hoofddorp kunnen wij een lekkage in de gasleiding effectief opsporen en snel voor u verhelpen.

Gas is explosief; het is daarom essentieel om een lekkage in de gasleiding snel en effectief op te laten lossen. Welke stappen kunt u eerst zetten om mogelijk grotere problemen te voorkomen:

  • Open ramen en deuren in de woning
  • Sluit de hoofdkraan in de meterkast
  • Gebruik geen ontvlambare elementen (lucifers, aansteker en meer)

In Hoofddorp verzorgen wij ook spoedservice. Dat betekent dat u ons ook bij acute overlast, zoals bij een lekkage in de gasleiding, kunt bereiken voor directe hulp.

Lekkage gasleiding na plaatsen slimme meter

De laatste jaren laten steeds meer mensen een slimme meter plaatsen om hun gas- en energieverbruik te monitoren. Bij het plaatsen van de slimme meter doet de leverancier vaak een doormeting van de gasleiding en het komt dan ook wel eens voor dat een lekkage wordt vastgesteld. Ligt het drukverlies hoger dat 3.0 mbar, dan heeft u te maken met een te hoog verlies en dus een lekkage die verholpen dient te worden. Na het plaatsen van de slimme meter wordt daarbij uw hoofdkraan afgesloten. Wij staan zo snel mogelijk voor u klaar.

Lekkage gasleiding verhelpen Hoofddorp

Met een gaslekkage kunt u geen enkel risico nemen. Maak daarom direct een afspraak om de lekkage in de gasleiding op te sporen en te verhelpen. Wij staan voor snelle en hoogwaardige service, waardoor u geen enkel risico meer loopt op complicaties. Neem daarom direct contact op met Installatiebedrijf Vosse B.V. in de regio Hoofddorp.