Lekkage Hoofddorp? Wees er snel bij!

Heeft u last van een lekkage? Dan is het belangrijk om te zoeken naar een snelle oplossing. Wij kunnen u hier zeker bij helpen. In de regio Hoofddorp zijn wij gespecialiseerd loodgieter. Of u nu te maken heeft met een lekkage in de afvoer, het toilet of de gas- of waterleiding; wij helpen u snel en efficiënt verder.

Lekkage; wat nu?

Een lekkage kan in verschillende omvang naar voren komen. Met een beetje geluk bent u er op tijd bij en dan blijft de schade beperkt. Een lek kan echter ook groter van aard zijn, zoals we zien bij een gesprongen leiding of bij ‘verborgen lekkages’ die lange tijd onopgemerkt blijven. Naast de fysieke schade aan delen van het huis krijgt u vaak ook nog te maken met schimmels en houtrot, hetgeen slecht is voor uw gezondheid en de algehele staat van de woning. Zorg er daarom voor dat een lek, hoe klein of groot ook, adequaat worden opgepakt. Krijgt u te maken met een lekkage in Hoofddorp? Dan staan we bij Installatiebedrijf Vosse B.V. graag voor u klaar.

Onze vakmannen sporen de volgende lekkages voor u op en verhelpen deze effectief:

  • Afvoer
  • Radiator
  • Verwarming
  • Toilet
  • Badkamer
  • Kelder

Bij Installatiebedrijf Vosse B.V. beschikken we over de nodige technieken die een lek snel kunnen detecteren. Zo blijft het vereiste hak- en breekwerk beperkt en kunnen wij gerichter te werk gaan. Zoals u weet is de plek waar vochtschade zichtbaar wordt, niet automatisch de plek waar het lek zich daadwerkelijk voordoet. Door middel van geavanceerde apparatuur is het mogelijk om effectiever te werk te gaan.

Lekkages en meer

Wij zijn een allround loodgietersbedrijf. Dit betekent dat we niet alleen lekkages oplossen, maar een breed scala van andere diensten aanbieden. Hierbij kunt u denken aan de reparatie of installatie van diverse onderdelen van het sanitair. Ook hebben we mogelijkheden om de afvoer en riolering te onderhouden. Daarbij kunt u denken aan het oplossen van een verstopping in de afvoer of het rioolstelsel onder uw woning of bedrijfspand. Veelzijdige diensten van uw loodgieter in Hoofddorp.

Wilt u een direct afspraak maken voor het herstellen van een lekkage en heeft u aanvullende wensen? Wij zijn u graag van dienst. Neem contact op via 023 - 205 35 15 en we maken snel een afspraak.