Lekkage radiator Hoofddorp

Een lekkage van de radiator kan behoorlijk wat overlast opleveren. Een klein scheurtje kan al zorgen voor het wegvloeien van water, zeker wanneer u de betreffende radiator veel gebruikt. Met een radiator lekkage hebben wij echter ruime ervaring. Installatiebedrijf Vosse B.V. lost deze en meer lekkages effectief voor u op.

Lekkage radiator herstellen

Bij een lekkage in of rondom de radiator is het verstandig om de radiator uit te draaien en bij grotere complicaties zelfs de centrale verwarming. Lekkages zorgen natuurlijk voor vochtschade aan uw vloer of wand, waardoor de schade niet alleen beperkt blijft tot de radiator zelf. Wij garanderen echter snelle service en herstellen de lekkage naar het gewenste resultaat. Welke indicaties duiden op een lekkage in de radiator?

  • De radiator wordt niet meer warm
  • Druppels onder de radiator
  • Een losgeslagen ventiel of koppeling

We begrijpen dat u snel van een radiator lekkage af wilt zijn. In Hoofddorp kunnen we dan ook direct voor u klaarstaan. Maak gebruik van onze servicemogelijkheden bij acute lekkages.

Lekkage radiator: repareren of vervangen?

Soms is een lekkage van de radiator het gevolg van ouderdom. Afhankelijk van de situatie kunnen we u daarom adviseren de radiator te vervangen, in plaats van deze te vervangen. Hiermee voorkomt u dat er binnen korte tijd opnieuw een lekkage kan ontstaan en op de langere termijn bent u dan voordeliger uit. Veel radiatoren, zowel basic als design, hebben wij direct op voorraad om bij u te installeren. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden en zijn altijd transparant in ons advies.

Als allround loodgietersbedrijf in Hoofddorp zijn we op de hoogte van de laatste mogelijkheden. Een lekkage van de radiator blijvend herstellen? Daarvoor neemt u contact op met Installatiebedrijf Vosse B.V..