Lekkage afvoer Hoofddorp

Vermoedt u een lekkage in de afvoer binnen uw woning? Dan kunnen wij u verder helpen. Binnen en direct rondom onze woning bevinden zich diverse leidingen voor de toe- en afvoer van water. Een lekkage in de afvoer kan zodoende directe schade opleveren. Bij een afvoerlekkage in Hoofddorp schakelt u Installatiebedrijf Vosse B.V. in.

Lekkage afvoer oorzaken

Stank, schimmelvorming of vochtplekken op de muur zijn een indicatie voor lekkage in de afvoerleidingen. Omdat de afvoer vaak goed is weggewerkt achter muren of in de vloer, is het niet gemakkelijk om een dergelijke lekkage direct op te sporen. We raden u aan niet zelf middels het nodige hak- en breekwerk een lekkage op te sporen, want dit zorgt mogelijk alleen maar voor meer schade. Wij voeren naast het herstellen van de lekkage ook een scherpe detectie uit, zodat de werkzaamheden beperkt blijven tot het absoluut nodige. Wat zijn oorzaken van een afvoerlekkage?

  • Achterstallig onderhoud van het leidingwerk
  • Losgeraakte knelkoppelingen of ventielen
  • Ouderdom van het leidingsstelsel
  • Te hoge druk op de waterleidingen

Een lekkage in de afvoerleiding kan zomaar ontstaan. Het kleinste gaatje of scheurtje kan al genoeg zijn om water weg te laten lopen. Wij beseffen hoe vervelend dit is en daarom staan wij voor hoogwaardige en snelle service bij iedere denkbare waterlekkage. Met geavanceerde mogelijkheden sporen we de lekkage voor u op en verhelpen deze in een handomdraai. Voor een lekkage in de afvoer te Hoofddorp staan we direct klaar.

Lekkage afvoer: wij lossen het op

In de wijde omgeving van Hoofddorp kunt u rekenen op onze ervaring en kennis omtrent installatie-, onderhouds- en reparatieklussen. Naast uw lekkages lost Installatiebedrijf Vosse B.V. ook andere werkzaamheden op zoals een verstopping in uw afvoer of de aanleg van een CV-installatie. Heeft u een spoedreparatie nodig? Onze vakmannen staan 24/7 voor u paraat. Wilt u telefonisch advies of direct een afspraak maken? Neem vrijblijvend contact met ons op.