Wij plaatsen uw douche

Bent u op zoek naar een geschikte vervanging van uw huidige douche? Is uw douche verouderd en voldoet deze niet meer aan het hedendaagse gebruikerscomfort? Of bent u bezig met een nieuwe badkamer en wilt u ook een douche in stijl? Uw ideeën voor een douche installatie realiseren wij. Onze professionals denken met u mee over mogelijkheden en adviseren u uitgebreid.

Ons bedrijf uit Hoofddorp heeft alles op het gebied van uw douche installatie. Wij leveren diverse typen douchen in elke stijl. Wilde u altijd al een inloopdouche? Verlangt u naar de tropische ervaring van een stortdouche? Of wilt u een klassieke douche met douchebak en schuifcabine? Wat uw wensen ook zijn: wij maken uw badkamerdromen waar.

Compleet in diensten

Installatiebedrijf Vosse B.V. heeft door de jaren heen een grote klantenkring opgebouwd in de regio Hoofddorp. We plaatsen uw projecten maar verzorgen ook onderhoud en reparatie. Kortom: wij zijn zeer compleet in diensten. Bij ons is het mogelijk om totaalpakketten te leveren. Tevens staat onze 24 uursservice voor u paraat bij calamiteiten. Meer weten over onze services of direct een afspraak maken met een vakman? Neem telefonisch of digitaal contact met ons op.